AKTUELNO

Svi su aminovali njihovu ljubav.

Četvrtak veče je rezervisano za puštanje snimaka najzanimljivijih situacija koje su se dogodile u protekloj nedelji. Kao i uvek, voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću da se postara da gledanje bude što manje burno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veče je započeto u tonu ljubavnih veza u okviru Zadruge, pa je na red došao snimak Marka Markovića i Mine Vrbaški. Vrbaški je ustala da komentariše ono što su gledaoci imali prilike da vide na malim ekranima, nakon što su postiđeno gledali ono što su radili daleko od očiju svih svojih cimera.

Pored njega imam svu pažnju koja mi je potrebna. Iz dana u dan sam sve najsmejanija. Presrećna sam, zaljubila sam se - priznala je Mina, a onda je ustao Marko Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mogu da kažem da mi je prelepo. Uvek je pored mene, šta mi treba ona je uvek tu, učini mi - priznao je Marković.

Zadrugari su imali samo reči hvale za njihov odnos, a pojedini su otkrili da se Mina promenila otkad je u vezi sa manekenom.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je bila sa Đeksonom u prošloj sezoni, ali je sada postala napokon ono što i jeste. Sada je dete, ponaša se kao klinka zaljubljena - istakla je Luna Đogani, još jedna u nizu koja je oduševljena njihovom vezom.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'