AKTUELNO

Pantovićeva oplela po njima.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U snimku koji je prikazan, Višnja Petrović i Lepi Mića su komentarisali ponašanje Ane Korać, pa se drugi deo snimka odnosio na Koraćeve komentare kako joj David vrlo prija i odgovara. Tim povodom voditelj Milan Milošević je tražio da Ivanjičanka prokomentariše pušten snimak.

Ovo je sve bilo dok nije bilo ničega među nama - kratko je rekla.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon snimka u kome su se njih dvoje muvali i mazili, pušten je onaj kada su se već usudili da pred svima razmene konkretna osećanja, tačnije poljupce. Sve vreme dok je trajao snimak, roditelji Aleksandre Subotić, Karađorđe i Ljuba su sa prekorom gledali Dragojevića.

Danas smo se prvi put poljubili. Pre toga smo se samo u nos ljubakali. Svaki dan smo zajedno i mnogo mi prija. Nekako sam drugačiji. Ovakva osećanja nisam očekivao da ću da imam, sve je spontano išlo. Nigde ne žurimo, sve nam je lepše i lepše - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije mi samo jasno kako jedan dan pre ulaska da sedi ovako sa Anom, nije mi jasno kako može to da radi. I sad je ona kao otvorila neke nove horizonte. Sve isto radite, samo druga devojka - rekla je Ljuba Pantović.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#David Dragojević

'