AKTUELNO

U razgovoru sa Drvetom mudrosti ispričao je sve!

Miki Đuričić svakodnevno posmatra sve šta se dešava u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2", a sada je ispričao da je sakrio i mnoge tajne pojedinih ukućana.

Drvo mudrosti ga je pozvalo na jedan razgovor, a on je u Rajskom vrtu otkrio nešto što je zasigurno izenandilo sve. Miki je naveo koja je jedina iskrena veza u "Zadruzi", ali i ko čini sve kako bi opstao u rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Davidu mogu da se zamere neke druge strane, ali ja ga poštujem. On je do poslednjeg dana bio uz svoju bivšu devojku. Ona je lagala i spletkarila, on je podržavao. Ljuba ima teoriju da su se oni dogovorili. Činjenica je da David nije voleo Aleksandru. Svađali su se fejk. Ne treba čoveku zameriti. On ne bi dozvolio da bude diskvalifikovana, pritom ona viče da i on izađe, da i on plati kaznu. Jedino što je bila u pravu jeste to da je David nikad nije voleo. Ja sam čuvao tajnu kad mi je Ana još pre dva meseca rekla da se zaljubila. Između Lune i Marka postoje simpatije još iz "Zadruge 1". Ne verujem da je ljubav, ali neće potrajati to. Miljković neće trpeti Lunina ludila kad se zaljubi, jer znate da posle nastaju problemi. A ovaj nije neko ko će trpeti, on je proračunat. Njemu se kao sviđa Luna, pa je imao ispade sa Majom i Doroteom, pa Dragana, malo je to providno, ali ipak su to malo neke igre. Da on oseća nešto više, startovao bi je od početka. S obzirom na to da je on rijaliti programiran, ne znam... možda mu se odavno svidela, ali nije želeo da propadne. Ali, jedino iskreno što sam video jeste zaljubljenost Ane i Davida, neka im je sa srećom. Što se Moskve i Adama tiče, katastrofa, sve zarad rijalitija. Lazar je navikao da titra i da ugađa ljudima, takav je, interesantan je - rekao je Đuričić.

Drvo je bilo fasicinirano njegovim izlaganjem, a onda ga je obavestilo da će Bori Santani uskoro stići izabranica. Đuričić je bio presrećan zbog toga, a onda je i on imao jedan predlog.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao je da ga baš briga, neka ima i 150 kg, ima da prave šou. Ako uđe neka dobra riba, on će da se zaljubi, oženiće se. Nego, ja hoću da vas zamolim nešto. Ja volim da režiram u manifestacijama kao što je "Zadrugovizija". Mi hoćemo spektakl da napravimo, to je završna scena kultnog filma ,,Cigani lete u nebo". Ne mora sve da bude tralala - rekao je Đuričić.

Šta je Miki još ispričao Drvetu, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

'