AKTUELNO

Miki nije mogao da veruje u priču koju čuje!

Lazar Jeremić poznat je u "Zadruzi" kao neko o čijem seksualnom opredeljenju se više puta polemisalo, pa se sada poverio Mikiju Đuričiću da ima bogato iskustvo sa transvestitom.

Foto: TvPink

Ja ga sreo na Fejsbuku i poslao mu poruku. I ulaze tri ribe, sve silikoni, haos. Sve tri su bile transvestiti. I ja na Fejsu gledam i vidim da je to ona i mi skontamo da smo blizu, dve ulice od mene... Ja odem kod njega, ostavi mi broj. I ona meni: ''Sergej drago mi je'', a s*se ovolike. I mi tu počeli da pričamo o svemu... Kad sam čuo šta je, ja sam pao. Ali onda me zaintrigiralo da čujem kako je sve to u tom svetu. I onda mi je objasnio da piju hormone i neke steznike da ga upakuju. I onda mi je ispričao da dođe kad oseti kod nekog da ne voli transvestite, samo mu pop*ši i onda ode - izjavio je Lazar.

Potom je ispričao da je tu osobu pronašao na sajtu za eskort pratnju, kao i da posle tog iskustva nikada se više ni sa kim nije upoznao preko socijalnih mreža.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: SADA SU ZVANIČNO POTVRDILI SVOJE EMOCIJE: Ana i David se ljubili, Dragojević je ne ispušta iz ruku, SMISLIO I KAKO ĆE JE ZVATI! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video prilogu ispod.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'