AKTUELNO

Više ne kriju svoju ljubav.

Od kada su videli leđa njegovoj devojci Aleksandri Subotić, David Dragojević i Ana Korać nisu više mogli sa kriju emocije koje postoje među njima. Davida nije dugo mučila griža savesti što vara nedavno diskvalifikovanu Aleksandru, pa je tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" javno priznao da je zaljubljen u lepu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Većina ukućana je dala vetar u leđa njihovoj ljubavi, pa su njih dvoje postali bliži nego ikada i nisu mogli da prestanu da se dodiruju i maze.

Foto: TvPink Printscreen

David i Ana su nakon emisije otišli u izolaciju gde trenutno spavaju kao ovonedeljni potrčci, pa su legli u njen krevet i nastavili da razmenjuju nežnosti. Njih dvoje su se dugo dodirivali i mazili svuda, ali su vešto izbegavali da se poljube u usta. Da Davidu nije bilo lako da se kontroliše dokazuje uzdah koji je ispustio kada ga je Ana pomazila po kosi.

Kao je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: LEPI MIĆA IM ZAPRETIO DA ĆE REĆI ISTINU O NJIMA, a onda je David PRIZNAO DA MU SE SVIĐA Ana Korać, Aleksandra će čupati kosu s glave kad ovo čuje! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'