AKTUELNO

Navija za njihovu ljubav.

Posle večerašnje emisije "Pitanja gledalaca" tokom koje su Ana Korać i David Dragojević javno priznali da su zaljubljeni jedno u drugo, njih dvoje su zagrljeni šetali dvorištem i razmenjivali nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Njima je u jednom trenutku prišla Marija Kulić i počela da priča o Aleksandri Subotić, Davidovoj još uvek aktuelnoj devojci koja je nedavno diskvalifikovana. Marija je u ovom ljubavnom trouglu stala na Davidovu stranu, pa mu je savetovala da što pre ozvaniči vezu sa Anom.

Foto: TvPink Printscreen

Preterala je, povlačio si se i ćutao. Trebalo je ipak da presečeš dok je ona bila tu, to sam samo rekla. Međutim, svako gleda sebe, niste vi bili muž i žena. Vidi se da si sada srećan, a da si bio nesrećan. Treba da kažeš otvoreno. Ljubite se što pre i zaj*bite više ova pitanja. Kažete da jeste zvanično u vezi i poljubite se pred gledaocima i kraj - rekla je Marija.

Kao je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: LEPI MIĆA IM ZAPRETIO DA ĆE REĆI ISTINU O NJIMA, a onda je David PRIZNAO DA MU SE SVIĐA Ana Korać, Aleksandra će čupati kosu s glave kad ovo čuje! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'