AKTUELNO

U ovo su morali da je ubede, kako bi prestala da plače.

Nakon što su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola spomenuli za vreme pitanja gledalaca kako planiraju bebu, burno je reagovala njena majka Marija koja je ćerku i ranije kritikovala zbog veze sa ovim zadrugarom i intimnim akcijama koje imaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je bila ljuta do te mere na svoju naslednicu da su na kraju Miljana i Zola morali da joj obećaju da će odustati od proširenja, a tom prilikom nastala je velika svađa između njih u toku koje je Marija bila uplakana.

Neće se desiti, nemoj da razmišljaš o tome i gotovo! - poručio je Zola Mariji.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazare, gubi mi se da te ne gledam! I ti i ona! Ja ti kažem da se sklonite da vas ne gledam! Miljana, nemoj da si me pitala: "Mama, šta ti je", nemoj da si me pitala! Gubi se od mene! Sve sam čula, sram te bilo! - pričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama, obećavam ti! Poslušaću te! Molim te mamice kada se smiriš da pričamo. Molim te mamice nemoj da plačeš! Požurili smo, nismo razmišljali. Dogodiće se napolju! Mi ćemo napolju da dokažemo našu ljubav, neće ovde da se dogodi, samo se smiri. Ti znaš da bih ja zbog tebe život dala, nemoj da plačeš - govorila je Miljana Mariji.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marija Kulić

'