AKTUELNO

Jovana istakla da će se družiti uvek sa Lunom, ali pod određenim uslovima.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su pitali Sanju Stanković zbog čega nije imenovala svoju devojku Jovanu Tomić Matoru kada je sa Drvetom mudrosti pričala kako bi volela da dobije neki tajni zadatak i da kao nagradu osvoji odlazak u bioskop sa nekoliko zadrugara, a onda se povela tema druženja Jovane i Lune.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila kod Drveta da tražim zadatak, nego smo pričali ovako... Ja Jovani nisam zabranila da se druži sa Lunom, nego sam joj zamerila neke stvari - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Sanjinog izlaganja ustala je Zerina Hećo koja je izjavila kako smatra da Matora nije pravedna prema Sanji zbog druženja sa Lunom govoreći kako je Matora licemerna i dvolična, a onda je nastala velika svađa među zadrugarkama.

Jovani je stalo do Lune, ali i do Sanje. Ti Jovana ideš na dve strane. Ti bi da se družiš sa Lunom, a isto i sa Sanjom - govorila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Lunom ima da blejim kad god je sa mojim prijateljima, a kada je sama, onda neću, da ne bi bilo da se priča ovuda da se izdvajamo jer ja ne bih volela da se to Sanji desi sutra i da ja budem ljubomorna. Znam da Sanja nikada neće preći preko toga, ali ja sam prešla i kraj priče - vikala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'