AKTUELNO

Nadao se boljim danima.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večeri stiglo je pitanje za Karađorđa Subotića kog je publika pitala odakle mu ideja da je Luna Đogani imala zadatak da osvoji srce Davida Dragojevića, a da to isto sada priča i za Anu Korać. Takođe, gledaoci su poručili Subotiću da se pomiri sa iskrenim emocijama koje publika vidi od strane Koraćeve prema Dragojeviću.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam ja tako doživeo. Za mene je ovo čarolija i čarolija na koju je David naseo i žao mi je što nije izneo svoje emocije do kraja prema mojoj ćerki, što nije raskinuo sa njom, nego je zaveo i doveo je do te situacije do koje ju je doveo. Mislim da to nije fer od strane Davida. Što nisi raskinuo sa Aleksandrom? - rekao je Karađorđe Davidu.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku su svoje mišljenje izneli David Dragojević, ali i majka njegove devojke Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović zbog čega je nastala velika galama za crnim stolom u Beloj kući s obzirom na to da su ovi ukućani zaratili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se trudio mnogo. Mislio sam da će biti bolje, ali nije išlo na bolje. Ljuba je bila i te kako protiv veze moje sa Aleksandrom. Karađorđe priča jedno, a radi drugo uvek. Desiće se raskid - govorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti što si je sj*bao, ja je nikada nisam sj*bala. Po meni Ana nema veze sa ovim, ali on je za mene po tom pitanju dno dna. On je posvađao svoju majku i svog brata, šta je njemu da posvađa Aleksandru... Ne priča sa bratom i tatom, a meni drži predavanje. Luna je imala sreću ovde što nije ispala budala i drago mi je za Lunu - pričala je Ljuba.

Inače, David je skinuo i burmu, što implicira da je zaista odlučio da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#David Dragojević

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'