AKTUELNO

Ono što je otkrio mnoge je iznenadilo!

Prvi gost na radiju "Amneziji" bio je Marko Miljković zbog njegove trenutne veze sa Lunom Đogani, te je bilo vreme da se objasne neke stvari.

Prvo da uđemo u laganiju temu. Ti si od početka „Zadruge“ flertovao i nekako ste bili u odličnim odnosima, ali si prilazio drugim devojkama. Napravio si neke dve, tri pričice. Zbog čega si drugim devojkama davao šansu pre Lune? - upitao je Bora.

Foto: TvPink

Bio sam slobodan, što ne bih davao šansu drugim devojkama. Ja sve u životu pravim spontano, sve je bilo u datom trenutku - odgovorio je Marko.

Zatim je Marko priznao da je primetio Luninu ljubomoru dok su mu prilazile druge devojke, ali nije hteo puno da otkriva. Potom je priznao od kada mu se blogerka sviđa.

To je bilo letos još - odgovorio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su voditelji njemu preneli informaciju da drugi ljudi komentarišu da je Marko sa Lunom zbog taktike, te je Miljković ironično odgovorio da je on sa Đoganijevom zbog nagrade.

Ma, sve je to zbog škodice - ironično je prokomentarisao Marko.

Ono što su svi čekali da čuju, jeste zašto su toliko dugo čekali da uplove u romansu, kao i da li je moguće da si desi seks između njih.

Proračunato je sve, ona je prebolela Slobu, ja sam spreman da se upustim u vezu i sve je proračunato. Moguće je, mada Luna tvrdi malo pazar - odgovorio je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: Još jedno izdanje radija 'Amnezija' je počelo, BORA I BANE SPREMNI DA IZNESU SVE TAJNE ZADRUGARA! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo i šta je još ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'