AKTUELNO

Afera koja drma javnost se nastavlja!

Nakon što se Pavle Jovanović poverio Zorici Marković o porukama koje mu je Dragana Mitar slala pre ulaska u ,,Zadrugu", usledilo je još jedno priznanje.

Pavle je pevačici prepričavao jedan izlazak u noćnom provodu, gde su glavni akteri bili Katarina Grujić, Dragana, kao i misteriozni gospodin o kom Jovanović nije imao lepo mišljenje. On je ispričao da je Katarina Grujić tražila da vidi poruke koje je taj misteriozni gospodin slao Dragani, te da je on bacio ruže na nju jednom prilikom, što se Katarini nije svidelo.

Foto: TvPink

Završava se veče i hvatam Draganu za ruku i izvodim je napolje sa dve drugarice. On izlazi sa nekom dvojicom za koje se ispostavilo da su policajci. On je hteo da me napadne, ja mu rekao "Ajde, pustite ga, da vidim šta će da uradi". Dođem u moj klub, ona me posle odveze, posle izađem napolje i vidim on tu bio i ja se zatrčim na njega. Grujićka me sutra zove i plače i "Je l' stvarno, daj mi te poruke da vidim". I mi tu krenemo, Siniša kaže što me nisi zvao, da dođem, ja mu rekao gde on da dolazi da ga prebiju tamo. A, pre nego što se sve to desilo, jedan detalj sam zaboravio da ti kažem. Pre nego što je ovaj bacio ruže, Dragana je stajala za stolom i Grujićka prođe tuda i namerno je gurne kukom - izjavio je Pavle.

Zatim ga je Zorica pitala šta će biti nakon izklaska iz rijalitija, pa je Pavle otkrio da će snimiti pesmu, a što se tiče Dragane, da će tek videti kada izađu.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: NAKON STRASNE NOĆI KOJU SU DAVID I ANA PROVELI ZAJEDNO, oglasila se njena majka: LEP SU PAR, KAO NA FILMU! David je kulturan i pažljiv! (FOTO)

Kako je ovo izgledalo i šta je još ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'