AKTUELNO

Nije želeo da propusti ovu priliku.

Pojedini zadrugari su odlučili da nakon nekoliko meseci boravka u najgledanijem rijalitiju pred milionskim auditorijumom otkriju šta zaista misle jedni o drugima, a emocije koje su se rodile među njima stavili su u prvi plan.

Marijana Zonjić je nakon raskida sa Adamom Đoganijem isticala da joj se dopada Marko Miljković, međutim, on joj je okrenuo leđa kada je Luna Đogani pristala da se prepusti i započne ljubavnu vezu sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je u toku noći preovladavala pozitivna atmosfera u Zadruzi, povodom žurke koju je specijalno za njih organizovao Veliki šef, takmičari su do ranih jutarnjih sati uživali u muzici.

Marijana je kao vođa završila u hotelu, a maneken Tomislav Panić krenuo je za njom gde su se strasti rasplamsale pa su obasipali poljupcima jedno drugo.

Foto: TvPink Printscreen

Ispadam ološ, dva meseca sam bila sa Adamom, rekla sam da mi se sviđa Marko, a sad sam sa tobom ovde i ljubimo se. Misliš li da bi mogao da budeš sa mnom? - pitala je Marijana.
Ti treba da shvatiš da ako si sa mnom, onda si sa mnom, ne sme niko da te dira, zajedno smo - uveravao ju je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Maneken je odmah otišao po svoju posteljinu, a onda se vratio kod nje kako bi ispod pokrivača razmenjivali nežnosti.

Da li su Toma i Marijana zaista potajno gajili emocije jedno prema drugom ili je ovo bio samo trenutak slabosti zbog odbijanja koje su doživeli, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Marijana Zonjić

#Tomislav Panić

'