AKTUELNO

Ona ih je sve pomno pratila, a ovo je njen sud.

Između Mine Vrbaški i Marka Markovića je na sinoćnoj žurki pao pravi filmski poljubac, a zadrugarka je istakla da je njoj i te kako prija društvo ovog zadrugara i da bi volela da potraje njena veza sa Markovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona se poverila Drvetu mudrosti da se zaljubila u manekena i da uživa u njegovom naručju.

Mislim da sam se zaljubila. On mi odgovara, ide uz mene. Mislim da je ovo pun pogodak. Mislim da ću se na ovome zadržati koliko god da bude ovde. Ne bih volela da on ode. Mislim da smo najlepši par u kući. Juče je pao neki prvi poljubac. Davao mi je svu pažnju koju sam tražila i koju sam želela - ispričala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga Mina je dala svoj sud o novopečenim ljubavima koje su zaživele od sinoćne žurke, ali i prokomentarisala potencijalne ljubavi.

Juče sam videla prvi poljubac Lune i Marka. Isto tako sam pomno pratila Anu i Davida. Između njih dvoje će biti svašta, samo će Davidu biti potrebno neko vreme da se oporavi od nekih stvari spolja. Mislim da tu ima nekih emocija. Mislim da je Lazar samo smetnja Ani i Davidu. Ne mogu da kažem da je ljubomoran na Davida, jer nemam dokaza da je biseksualac - rekla je Mina, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Petrući je oko šest sati počeo da hvata Marijanu, i ona se sklonila. I Toma se isto motao oko Marijane. Marijani je krivo što nije na Luninom mestu. Bilo mi je žao Marijane. Marijani se Petar na neki način dopao, žao joj je što je on izašao. Rekla mi je da su se češkali, ali da ništa nije bilo. Ne želi ni sa kim da ulazi u bilo šta baš upravo zbog onoga što joj se sinoć desilo sa Markom - kaže Mina.

Kako se među zadrugarima spekuliše da se rodila ljubav između Alekse Savića i Višnje Petrović, Mina je dala iskren sud i priznala da je on zaljubljen u svoju devojku Minu i da nikoga osim nje u Beloj kući ne gleda.

Njemu je mnogo teško što njegova Mina nije ovde. Aleksa ovde gleda mene i Višnju kao drugarice - tvrdila je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEMA VIŠE ŠTA DA TRAŽI KOD DAVIDOVE MAJKE: Posle svega što joj je David uradio s Anom Korać, Aleksandri stric Srboljub NAREDIO: Pokupi dete i dođi kući! (FOTO)

Na kraju razgovora Mina je imala muzičku želju "Thinking out loud" koju je posvetila svom dečku Marku. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'