AKTUELNO

Koraćeva je dala svoj sud o novopečenim parovima.

Ana Korać je na sinoćnoj žurki bila veoma prisna za Davidom Dragojevićem, što je među mnogim zadrugarima stvorilo sumnje da se tu rađa ljubav. Otkako je svanuo novi dan bivšeg fudbalera brige muče šta će njegova devojka reći zbog Davidovog odnosa sa atraktivnom zadrugarkom, dok Koraćeva uporno tvrdi da između njih ne postoji ništa više do prijateljstva, iako su gledaoci videli da je čak "pao" i francuski poljubac!

Foto: TvPink

Zbog ovoga Drvo mudrosti je pozvalo u Rajski vrt Koraćevu koja se neprestano smeškala, ali nije želela da otkrije njen razlog raspoloženja.

Svi me nešto čudno gledaju. Poslednjih dana mi svi zadrugari govore da sam lepa, možda zbog ovog kačketa. Jao, ne znam, nemam pojma. Ovo je moj kačket, nije Davidov. Svi prave veliku tenziju između mene i Davida. On meni prija i ja njemu, sinoć smo zaboravili na sve. Svi nešto šuškaju, pričaju - govorila je Ana sa dozom odmerenosti.

Nakon toga, Koraćeva je prokomentarisala novi rijaliti par Lunu Đogani i Marka Miljkovića koji su sinoć otpočeli vezu.

Luna mi je rekla da je u vezi sa Markom. Ja sam u šoku, videla sam ih sinoć da se ljube i spavali su zajedno. Meni je drago - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je pre nekoliko dana prekinula avanturu sa Markom Markovićem, koji nije časio časa, a da se ne prepusti zagrljaju druge zadrugarke, te je sinoć završio pod tušem sa Minom Vrbaški.

Oni su stvoreni jedno za drugo, ali nije mi on zagrejan za nju kao što je ona za njega. Sve mi je fejk. Svi hoće ono što je moje. Mislim da je to Minin inat, ali mislim kada bi Đekson došao mali bi pao u zaborav - ispričala je Ana o odnosu novog ljubavnog para Mine i Marka Markovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: NIJE IMALA POZITIVNO MIŠLJENJE O RIALDI zbog Slobe, a evo šta sada Luna misli o ovoj pevačici! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'