AKTUELNO

U Miljkovićevom naručju se oseća spokojno.

Luna Đogani i Marko Miljković su dugo skrivali svoje emocije, a sinoćna žurka je bio pravi trenutak kada će jedno drugom priznati svoja osećanja. Tokom prethodne noći je pao prvi poljubac, a blogerka od tada ne skida osmeh sa lica.

Foto: TvPink Printscreen

Nju je danas Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt kako bi mu se poverila šta se to dešava između nje i Marka i kako se oseća sada kada su zajedno. Ona se osvrnula i na vezu sa Slobom Radanovićem, a evo šta je rekla o svojim emocijama:

Zadovoljna sam svojim stanjem i psihički i fizički, zadovoljna sam stanjem u Beloj kući. Malo više sam se opustila, dala sam sebi priliku da mi da se osećam voljeno, da me neko želi, da me neko poštuje, da taj neko želi samo da sam kraj njega, da mi kaže neku lepu reč. To sam sinoć dobila. Neće se nikad ponoviti ono što je bilo. Osećam se mirno, spokojno. Dala sam Marku priliku da zakopamo ratne sekire. Mi smo se sviđali jedno drugom, samo to nismo želeli da priznamo, bilo je to neko inaćenje. Sinoć se desilo nešto između nas dvoje, samo smo se pogledali. Osetila sam se lepo. Hoću da mislim malo na sebe i nadam se da nisam pogrešila - rekla je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je jako čudno. Htela sam da podelim ćevap sa Markom, pa sam mu davala ovako iz usta i tada su nam se prvi put usne dodirnule. Onda smo otišli u kupatilo i sklanjali smo kameru lopatom, a svi znaju šta smo radili iza lopate. Tu smo se strasno poljubili. Velika strast postoji između nas dvoje. Bilo mi je čudno jer se dugo nisam ljubila tako sa nekim. Celo veče je bilo prelepo. Spavali smo zajedno. Poštuje me, nije nimalo vulgaran. Dugo se nisam osećala tako sigurno u nečijim rukama - pričala je Luna sa osmehom na licu.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je upitalo Lunu da prokomenariše odnos Ane Korać i Davida Dragojevića koji su sinoć bili nerazdvojni i između kojih su varnice prštale na sve strane.

Sinoć su po mom mišljnju glavne zvezde bili Ana i David. Strast i emocija između dvoje ljudi ne mogu da se sakriju. Ja Anu mnogo volim i David mi je mnogo drag. Šta bude neka bude, samo neka budu srećni kao i ja - ispričala je blogkerka svoj sud o Ani i Davidu.

Foto: TvPink

Pročitajte još: PLAŠIM SE DA NE BUDE POVREĐENA... Čim je čuo za vezu Lune i Marka, Gagi Đogani otvorio dušu za Pink.rs! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'