AKTUELNO

Ovakvu podelu niko nije očekivao.

Marijana Zonjić je danas morala da ispuni svoj prvi zadatak kao ovonedeljni vođa. Veliki šef je poslao novac za nedeljne troškove, a Marijana je odlučivala koliko će koji zadrugar dobiti para.

Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Prošle nedelje ste kažnjeni smanjenjem budžeta od 700 dinara. Vođa treba da prema zaslugama od prošle nedelje odluči koliko će ko dobiti novca - navedeno je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je saznala da će ove nedelje biti na čelu crnog stola, Marijana je najavila da će najmanji budžet dati svima koji su i njoj dali, a to obećanje je ispunila. Ona je nemilosrdno podelila najmanje budžete Zerini Hećo sa kojom je u sukobu, ali i svom bivšem dečku Adamu Đoganiju koji sada u srećnoj vezi sa Natašom Moskvom.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Marijana prošlu noć provela u suzama kada je saznala za vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića u koga je bila zaljubljena, njih dvoje su očekivali da će dobiti najmanje novca, ali su bili iznenađeni njenom odlikom.

Dala mi je srednji budžet, ja sam očekivala da mi neće dati ništa. Celu noć je plakala - rekla je Luna dok je grlila svog novog dečka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Luna i Marko završili u garderoberu, a onda mu ona zavukla ruke ispod majice i URADILA OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'