AKTUELNO

Prošle noći je grubo je prekršio pravila Bele kuće.

Prošle noći je došlo do žestoke svađe između Zerine Hećo i Baneta Čolaka prilikom koje je on zapretio da će svojoj bivšoj devojci oduzeti dete. Kada je obezbeđenje pokušalo da ga odvede u zatvor ne bi li se smirio, on je odbio da ide, pa je uništavao inventar da bi iskalio bes.

Veliki šef je odlučio da Bane snosi posledice zbog grubog kršenja pravila Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, toliko puta je rečeno da se pravila života moraju poštovati. Noćas je jedan od vas dao sebi za pravo da se ponaša bahato i uništava imovinu. Bane je prvo spomenuo Zerinino dete, što je kažnjivo, a zatim se svađao sa zaposlenima i odbio da ode u zatvor. To mu nije bilo dosta, pa je uništavao imovinu. Bane, ukoliko nisi shvatio, odlazak u zatvor nije fakultativan. Napominjemo još jednom, kada obezbeđenje kaže nekome da mora da ide u zatvor, neophodno je da odmah ode bez pogovora. Odlučili smo da Bane bude kažnjen nedeljnim honorarom - pročitala je pismo ovonedeljni vođa Marijana Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je nastavio da se besramno pravda i govori da nije zaslužio da ide u zatvor, a onda je Miljana Kulić razotkrila još jednu njegovu laž.

Kleo mi se sinoć da joj nije spomenuo dete, a sada čujem da jeste. Ja ga tu branim i pričam da ne treba da ide u zatvor, treba da ga je sramota. Lažeš kao pas. Ja se ponižavam zbog tebe - bila je ljuta Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Luna i Marko završili u garderoberu, a onda mu ona zavukla ruke ispod majice i URADILA OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'