AKTUELNO

Nije htela da čuje za pomirenje.

Dok su se ostali zadrugari ludo provodili na dočeku srpske Nove godine koji je priredio Veliki šef, Suzana Perović je plakala u izolaciji zbog svađe sa Mikijem Đuričićem.

Iako njih dvoje tvrde da su samo prijatelji, među njima, pored poljubaca, sve češće dolazi i do svađa koje liče na ljubavne razmirice. Tako je bilo i ove noći kada su se posvađali zbog hrane.

Plakala sam jer sam sebi odvratna i gadna - požalila se Suzana svojoj prijateljici Zlati Đurković koja pokušavala da je uteši, ali u tome nije imala uspeha.

Foto: TvPink Printscreen

Kasnije je u izolaciju došao i Miki ne bi li još jednom pokušao da se pomiri sa Suzanom, ali je uspeo samo da još više rasplamsa sukob.

Što se sada zaj*bavaš? Sada preteruješ. Mi možemo jedno drugom u afektu da kažemo svašta. Ti nećeš uopšte da razgovaraš sa mnom? Posvađali se zbog glupe kobasice - rekao je on.
Izađi, molim te. To nije glupost, rekla sam ti sto puta. Neću da razgovaram sa tobom, ti si glup čovek. Ja sam u nekim stvarima pametnija i osećanjnija od tebe. Ti si g*vno, samo sa dve stvari si me uvredio. Problem je taj tvoj bes, kada bacaš stvari. Toliko si naporani težak čovek - nije popuštala Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, nego si ti naporna i teška, pa sada okrećeš na mene. Ti se dereš na mene, a ja treba da ćutim - dodao je Đuričić.

Suzana je na kraju otkrila da ju je najviše povredilo to što joj Miki nije uzvratio kada je pokušala da mu pruži ruku pomirenja, pa ga je isterala iz sobe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Luna i Marko završili u garderoberu, a onda mu ona zavukla ruke ispod majice i URADILA OVO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'