AKTUELNO

Htela je da istera pravdu, ali je napravila haos!

Nakon što je Bane Čolak napravio haos, pa je Zerina Hećo ponovo doživela emotivnu krizu, jer joj je bivši dečko pretio da će joj oduzeti dete, obezbeđenje je zadrugara sprovelo u zatvorsku ćeliju.

Međutim, budući da je Jelena Krunić dobra Zerinina prijateljica, ali i omiljena ove nedelje, bila je povređena zbog toga što je Čolak uradio takmičarki. Došla je do kapije, pa je zatim pokušavala sve vreme da dođe do Čolaka koji je izašao iz zatvora, iako je obezbeđenje insistiralo da se vrati.

Foto: TvPink

Dođi p*čko, da ti j*bem mamu! Za ovo ću ti glavu otkinuti! U usta te j*bem bre! Dođi s*so, ovamo – vikala je Jelena na sav glas.

Foto: TvPink

Toma Panić pritrčao je kako bi smirio Jelenu, jer je prethodno odveo Zerinu u hotel da se smiri. Panić nije mogao odmah da je odvoji od kapije, jer je Krunićeva bila uporna da napravi haos. Na sreću, Toma je uspeo da smiri Jelenu, uz pomoć Ljube Pantović.

Jelena, idi kod Zere u hotel da se smiri – govorila joj je Ljuba nekoliko puta.

Za sve to vreme Jelena je nizala uvrede, dok je Bane stajao pored obezbeđenja jer je shvatio šta je napravio, pa je hteo da bude siguran.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'