AKTUELNO

Večeras će se provoditi i veseliti bez nje.

David Dragojević Novu godiinu dočekao je sa devojkom Aleksandrom Subotić, a zbog njene diskvalifikacije doček Srpske nove godine provešće bez nje. Bivši fudbaler i dalje s vremena na vreme pomisli na bivšu, kojoj se večeras putem kamere obratio.

Aleks, debela, ideš li negde večeras? Treba da izađe, nema za šta ona da se nervira. Mora da živi normalno, ne više da živi rijaliti - pričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević se poverio rijaliti cimeru Lazaru Jeremiću da Aleksandri zamera to što nije bila staloženija tokom boravka u Beloj kući, a onda je pokušao da njen prekršaj opravda.

Ja sam njoj toliko puta rekao da kada uđe u rijaliti, da se opusti, igra, zeza se. Ja znam koliko je volim i šta sam sve radio za nju. Ja sam bio u Americi mogao sam da radim šta hoću, alo bre. I te kako znam da manervišem sam sa sobom - rekao je David, a onda se dotakao njene diskvalifikacije:

Foto: TvPink Printscreen

Napravila je veliki kiks, bila je totalno van sebe. Prvo ulazi njen otac, pa majka. Nije joj lako, da gleda roditelje ovde svaki dan kako se svađaju. Alo, ja bih moje preko ograde da su ovde. Pala je u depresiju, to nije bila ona. Rekao sam joj da mora da bude svesna sebe, ima dvadeset i dve godine. Zamisli uđe ti otac u rijaliti i naziva te mečkom - rekao je David pokušavajući da je opravda.
Nemoj da me zezaš tebra, nije trebalo to da uradi, ne smeš da dovedeš sebe do te tačke - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: S PONOSOM OTKRILA DA JE IZGUBILA NEVINOST SA 15 GODINA: Luna Đogani priznala ko je momak sa kojim je vodila ljubav prvi put! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'