AKTUELNO

Shvatio je da je pogrešio.

Tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka" Petar Tojagić je razotkrio da se Mina Vrbaški bavila najstarijim zanatom, a ona je ustala i sve priznala. Zadrugari su se mahom saosećali sa njom i osudili Petrov postupak.

On je o svemu tome razgovarao sa Doroteom Jovanović i priznao da se pokajao zbog svojih reči, nakon što mu je ona zamerila  da je bio pregrub.

Foto: TvPink Printscreen

Znam, skapirao sam kasnije. Meni je iskreno žao, vidim da je boli. Neću više da je diram na tu temu. Osećam se loše. To sam rekao jer sam stekao utisak da olako ide od muškarca do muškarca - pravdao se Petar.

Foto: TvPink Printscreen

Njena nesigurnost potiče odatle. Ja sam joj čestitala na hrabrosti da prizna, ali ona voli da je sažaljevaju. Ona jeste kvarna, ali nije ni njoj lako. Ona nije dobrica, voli kvarne stvari da radi ljudima, baš kvarne. Ona ima emociju, ali samo za svoje d*pe. Sve će da pomogne, a iza leđa će te zaj*bati. Međutim, svako je onakav kakav jeste sa razlogom. Skapirala sam je kao osobu kada je ovo rekla. Nije ni njoj lako, sigurno su joj se desile ružne stvari - rekla je Dorotea.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ POTEZ VELIKOG ŠEFA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Adam se prisetio šta ga je najviše oduševilo u Zadruzi! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'