AKTUELNO

Reper smatra da je Đogani naivna duša koja svoja osećanja stavlja na tacni Nataši.

U novogodišnjoj noći Adam Đogani i Nataša Moskva su se prepustili strastima i čarima koje je nosilo to veče, te su uplovili u ljubavnu avanturu. Zadrugari, vođeni onime što je Moskva radila sa Lazarom Jeremićem, skrenuli su pažnju Đoganiju da se ona igra i sa njim.

Adam nije želeo da sluša priče koje kruže po Beloj kući i ostao je uz Moskvu. Tokom noći, Nenad Aleksić Ša je dao prijateljski savet Đoganiju i naglasio mu da ga ne savladaju emocije prema Nataši.

Foto: TvPink Printscreen

Najjača je Nataša koja kaže da sve radi srcem. Gotivi te, to je činjenica, neću da grešim dušu. Druga stvar, sedi za stolom, svi sedimo oko nje, ti si joj simpatija, ona te gotivi, prijate jedno drugom, jede ona iz činije, izbacila bulju pa se smeška Lazaru. Samo ti kažem kao stariji brat: "Nemoj da izađeš povređen, da se razočaraš", dok je ona dobra... Ja nekako uvek gledam daleko, ti si mnogo dobar. Ne mogu da kažem da nju boli ku*ac za tebe, gotivi te - pričao je Ša Adamu i savetovao ga da se previše ne prepušta emocijama kada je Moskva u pitanju.
Mene povređuje što ja dajem sebe previše. U startu sam ja rekao njoj da ne želim ništa - pričao je Adam.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se odvijati odnos Moskve i Đoganija i da li će se Adam zaista zaljubiti u ovu zadrugarku, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI: Dragana progovorila o Novopazarcu koji joj je poslao tortu za rođendan, PA PRIZNALA ZAŠTO JE RASKINULA SA NJIM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'