AKTUELNO

Još jednom je raskrinkan.

Zadrugari su ove noći gledali snimke dešavanja koja su obeležila proteklu nedelju u najgledanjijem rijalitiju "Zadruga 2", a akteri klipova su imali priliku da daju svoj kometar i obrazloženje.

Na jednom od puštenih snimaka videlo se kako Bane Čolak najstrašnije vređa svoju bivšu devojku Zerinu Hećo nakon što je saznao da se ona poljubila sa Vladimirom Tomovićem. Klip je raskrinkao i Banetovu laž da ga je Zerina poljubila u toaletu za doček Nove godine, jer se jasno videlo da je on nju pokušao da poljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Vidim da uradi neku stvar, pa ode i prepričava drugima nešto što se nije desilo. Sve mi je ovo odvratno, pogotovo priča oko trudnoće i abortusa. Postoje neke stvari koje se jesu dešavale, ali devedeset posto je laž. Sve je izokrenuo. Mene je stid što imam ovakav odnos ovde. Primetila sam da me od one svađe koju je imao sa Ša obilazi u širokom luku - rekla je Zerina.

Reper Nenad Aleksić Ša je po ulasku imao žestok sukob sa Čolakom jer ga smatra lažovom, a večeras je ponovo izneo svoje mišljenje i stao na Zerininu stranu.

Ne kajem se što sam te izbacio iz sobe, jer si zaslužio. Drago mi je što te nisam udario. Sve što je Zerina rekla bilo je tačno. Ja ti savetujem da prihvatiš stručnu pomoć, da se blago izrazim - izjavio je Ša, a zadrugari su ga podržali.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam navikao od prvog dana da sam potrčko i bednik, tada sam bio loš. Sada sam opet loš. Ja sam u nedelju stavio tačku i za mene je umrla ova priča. Ne mogu više da je gledam očima gadi mi se - kazao je Bane.

Miljana Kulić je bila jedna od retkih koji su stali na Banetovu stranu i rekla je da se saoseća sa njim jer vidi koliko mu je teško.

Ma kome je teško?! Pokušava da napravi žrtu od sebe, ali mu ne ide - rekao je Miki Đuričić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ POTEZ VELIKOG ŠEFA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Adam se prisetio šta ga je najviše oduševilo u Zadruzi! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'