AKTUELNO

Brzo se izvukla iz svega toga!

Stanari Bele kuće su imali priliku da gledaju video-snimke na kojima jedni drugima pričaju iza leđa. Ove noći je obelodanjeno da je Petar Tojagić pričao zadrugarima da se Mina Vrbaški bavila najstarijim zanatom i da su mu drugari rekli da je se kloni.

Zbog ovoga je nastao verbalni sukob između njih dvoje, ali i Minino šokantno priznanje da je zbog finansijskih problema morala da se bavi najstarijim zanatom.

Foto: TvPink Printscreen

I da sam se je*ala za pare, to nije tvoja stvar. Prvo, idi operi ta tvoja usta smrdljiva. Molim te zaobiđi me, to je moja stvar. I da sam ku*vetina, i da nisam, to je moja stvar. Mislim da ti je ovo greška, tek ću te Ti si ovde mali prcmoljak. Došao si u džunglu i ova džungla će te pojesti - povikala je Mina.
Imam to društvo koje mi je reklo da se klonim nje, da će da me napada. J*be te ko te ne pita, mani me tog tvog poštenja - odbrusio joj je Petar.

Foto: TvPink Printscreen

Mini je prekipelo zbog Petrovih osuda, pa je rešila sa suzama u očima da progovorila o mučnom periodu na koji ju je život osudio zbog nedostatka finansija.

Ku*va sam i je l' mi fali nešto? Stvari neke sam radila, prerano sam otišla od kuće, nisam znala kako treba da se ponašam, pogrešila sam, nastavila sam da živim, i? Shvatila sam da sam pogrešila. To je jedan veliki greh, To mi je bio jedini način da pomognem mojima, da pomognem sebi, ali hvala Bogu da sam brzo izašla iz toga - pričala je Mina sa suzama u očima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je pre nekoliko dana Miki Đuričić istakao da je proveo vikend sa Minom i da joj je dao novac, ovoga puta se ogradio i rekao da joj je pozajmio novac za operaciju njene bake i da je nije iskoristio.

Ja sam joj pozajmio 800 evra, ali nikad nisam rekao da sam bio sa njom, zna ona vrlo dobro kako smo proveli vikend. Imala je problem, baka je išla na operaciju, dao sam joj 800 evra i rekao sam joj da ne mora da mi vrati - ispričao je Miki i ogradio se da njih dvoje nisu bili zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zadrugari optužili Draganu da deli ljude po materijalnom statusu, pa je kolektivno napali: U SVAKOJ VEZI SI BILA ZBOG NOVCA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

'