AKTUELNO

Zbog ovih reči modelsica se zaledila.

Glavna tema prethodnih dana u Beloj kući jeste odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića koji nikome od zadrugara nije jasan. Dok je modelsica istakla da ju je Pavle neprestano progonio i da se nikada neće razvesti od svog muža, Jovanović večeras potvrđuje sve što je Dragana rekla.

Jovana Tomić Matora je pobesnela zbog njihovih komentara, ali i zbog toga što je Dragana pričala negativno o Matorinoj vezi sa Sanjom Stanković, pa je iz revolta odlučila da progovori šta joj je poručio neposredno pred ulazak Draganin supug Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

Žena koja Zvao me tvoj muž da se ti ne bi sekirala. Njen muž mi je rekao da joj prenesem da ne pije i da dete spava sa njim, zato što se Dragana brine, jer kada dete ne spava sa njim, znači da je vara. Onaj ko kaže za mene da je bolestan imam da pričam. Ti si za mene dno! Te bolesne priče, prstenje i to, manite me toga. Saslušala sam druga (Pavla) sad mi je krivo zbog toga i bežim od njega. Ne sviđa mi se ni šta govorite ni ti ni on. Lažete bre! - zaurlala je Matora na Draganu.

Dragana se pravdala kako od Jovane nije tražila ovu informaciju i da nije morala ni da joj prenese, a to je još više razbesnelo Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BIO JE S*KS! Dragana i Pavle odgledali SNIMAK NA KOME FLERTUJU I DODIRUJU SE ISPOD JORGANA, a onda priznali šta se desilo između njih! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'