AKTUELNO

Ovo su joj svi zamerili.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na jednom od prikazanih snimaka čuo se razgovor Dragane Mitar i Nataše Moskve prilikom koga je Dragana savetovala svoju drugaricu da ne treba da bude sa Adamom Đoganijem, jer on nije "njen nivo". Podsetimo, ona je nedavno izjavila da je njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović "niža klasa", pa je voditelja Milana Miloševića zanimala na koje to nivoe ona deli ljude.

Pričale smo o njenom emotivnom statusu i njenoj priči sa Adamom, bilo joj je teško. Kada sam rekla nivo, mislila sam na godine. Rekla sam da joj ne treba deset godina mlađi. Iznela sam mišljenje, ne moram da se pravdam! - pravdala se Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su imali priliku da iznesu svoje mišljenje, a većina njih je iznela da Nataša o Adamu misli sve najlepše i osudili to što Dragana deli ljude po materijalnom statusu.

Džabe se pereš, itekako si to mislila, itekako ti je svaka veza bila zbog novca! Zbog toga je Pavle bio samo k*es kombinacija! - vikala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ovde ženska osoba koja mi je najbliža, ona može da mi kaže bilo šta. Ja ću raditi kako hoću i slušaću svoje srce - izjavila je Nataša.

Adam je Draganine reči shvatio kao uvredu, pa je Moskva bezuspešno pokušala da ga ubedi da ona ne deli mišljenje svoje prijateljice.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: DALA SI MU POVODA, OVAJ ČOVEK JE ZALJUBLJEN U TEBE KAO TETREB: Zadrugari žestoko osudili Draganino ponašanje prema Pavlu! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'