AKTUELNO

Modelsica uporno tvrdi da ju je Jovanović progonio.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na narednom snimku koji su zadrugari gledali prikazano je kako Dragana Mitar priča o svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću kako ju je on konstantno progonio i kada ona nije obraćala pažnju na njega i istakla da u ovaj rijaliti program ne bi ni ušao da je zaista voli.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana je naglasila da je imala potrebu da svim zadrugarima ispriča svoju stranu priče i potvrdila sve ono što je rekla, a potom se oglasila i Jovana Tomić Matora kojoj se Pavle obratio neposredno pred njen ulazak.

Ova tema se ne bi načela da se ovaj čovek nije ovde pojavio. Ja sam ovde pričala o svom mužu i onda se on pojavio. Tamo je bilo fizičko i psihičko zlostavljanje, a sada zbog njegove zaljubljenosti moram da trpim njegovu psihičko zlostavljanje - rekla je besno Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao mi je da joj diskretno kažem da je ona dobar čovek, da se družimo kao da sam ja tu. Meni se poverio dečko koji je zaljubljen u tebe, čitam poruke - "Volim te najviše na svetu". Muškarac koji je dostojanstven se ne ponaša ovako, on je zaljubljen - pričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: STALO MI JE DO NJE, MOŽDA SE I VOLIMO: Pavle priznao Drvetu mudrosti ŠTA SE PRIČA U BELOJ KUĆI, pa otkrio koji je razlog Draganinog PRIKRIVANJA EMOCIJA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'