separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Dragana PREBLEDELA OD MUKE, spomenula supruga, pa zaurlala na Pavla: Zbog njegove ZALJUBLJENOSTI MORAM DA PROŽIVLJAVAM PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE! (VIDEO)


Modelsica uporno tvrdi da ju je Jovanović progonio.


Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana. 

Na narednom snimku koji su zadrugari gledali prikazano je kako Dragana Mitar priča o svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću kako ju je on konstantno progonio i kada ona nije obraćala pažnju na njega i istakla da u ovaj rijaliti program ne bi ni ušao da je zaista voli.

Autor: TvPink Printscreen

Dragana je naglasila da je imala potrebu da svim zadrugarima ispriča svoju stranu priče i potvrdila sve ono što je rekla, a potom se oglasila i Jovana Tomić Matora kojoj se Pavle obratio neposredno pred njen ulazak.

Ova tema se ne bi načela da se ovaj čovek nije ovde pojavio. Ja sam ovde pričala o svom mužu i onda se on pojavio. Tamo je bilo fizičko i psihičko zlostavljanje, a sada zbog njegove zaljubljenosti moram da trpim njegovu psihičko zlostavljanje - rekla je besno Dragana. 

Autor: TvPink Printscreen

Rekao mi je da joj diskretno kažem da je ona dobar čovek, da se družimo kao da sam ja tu. Meni se poverio dečko koji je zaljubljen u tebe, čitam poruke - "Volim te najviše na svetu". Muškarac koji je dostojanstven se ne ponaša ovako, on je zaljubljen - pričala je Matora.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti