AKTUELNO

Promenio je mišljenje posle gledanja snimka na kome se Dragana i Pavle maze.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Zadrugari su noćas imali priliku da vide snimak na kome su se Dragana Mitar i Pavle Jovanović opustili posle dočeka Nove godine pod jorgan planinom. Njih dvoje su ostali pri stavu da se među njima ništa nije desilo, ali niko od ukućana nije poverovao u njihovu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da kažem nešto da bi zadovoljila masu i ljude u kući. Nemam šta da dodam - rekla je Dragana.

Zadrugari su bili složni u mišljenju da su prikazane scene kontradiktorne sa njihovim svađama i onim što su izneli za crnim stolom. Najviše je bio ljut Lepi Mića koji je do sada branio Draganu, ali se posle gledanja snimka osetio iznevereno.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da budeš k*rvetina, budi dama! Ako budeš k*rvetina, svi će p*šati po tebi! A ti, Pavle, je hvataš pijanu. Ti si slab j*bač, da si je dobro j*bao ne bi te ostavila! - vikao je Mića.

Pavle je uzvratio Mići da je ona zbog njegovih saveta i zavrsila u njegovom krevetu, a zatim je aludirao na to što on Draganu gotovo svakodnevno masira.

Možda ću je i j*bati malo pa da poludiš - odbrusio mu je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ POTEZ VELIKOG ŠEFA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Adam se prisetio šta ga je najviše oduševilo u Zadruzi! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'