separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NEMOJ DA BUDEŠ K*RVETINA! Mića se okrenuo protiv Dragane, a onda je osuo paljbu po Pavlu: DA SI BIO DOBAR U S*KSU NE BI TE OSTAVILA! (VIDEO)


Promenio je mišljenje posle gledanja snimka na kome se Dragana i Pavle maze.


Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Zadrugari su noćas imali priliku da vide snimak na kome su se Dragana Mitar i Pavle Jovanović opustili posle dočeka Nove godine pod jorgan planinom. Njih dvoje su ostali pri stavu da se među njima ništa nije desilo, ali niko od ukućana nije poverovao u njihovu priču. 

Autor: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da kažem nešto da bi zadovoljila masu i ljude u kući. Nemam šta da dodam - rekla je Dragana.

Zadrugari su bili složni u mišljenju da su prikazane scene kontradiktorne sa njihovim svađama i onim što su izneli za crnim stolom. Najviše je bio ljut Lepi Mića koji je do sada branio Draganu, ali se posle gledanja snimka osetio iznevereno.

Autor: TvPink Printscreen

Nemoj da budeš k*rvetina, budi dama! Ako budeš k*rvetina, svi će p*šati po tebi! A ti, Pavle, je hvataš pijanu. Ti si slab j*bač, da si je dobro j*bao ne bi te ostavila! - vikao je Mića.

Pavle je uzvratio Mići da je ona zbog njegovih saveta i zavrsila u njegovom krevetu, a zatim je aludirao na to što on Draganu gotovo svakodnevno masira.

Možda ću je i j*bati malo pa da poludiš - odbrusio mu je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti