AKTUELNO

Oni smatraju da modelsica vara svog supruga.

Večeras su stanari Bele kuće imali priliku da gledaju video-snimke na kojima su svi ukućani mogli videti šta se dešavalo prethodnih dana u rijalitiju "Zadruzi 2". Prvi snimak u kome su prikazani Dragana Mitar i Pavle Jovanović kako flertuju, svim zadrugarima je zapao za oko i imali su žarku želju da prokomentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je izrazila želju da posle glavnih aktera da svoj sud Sanja Stanković koja je oštro osudila postupak modelsice, a za njom se oglasila i Zorica Marković.

Mićo, se*em se u to što se ti zalažeš za ovaj brak, gde se ona sa svojim bivšim švalerom pokriva pod jorganom. Ista situacija je bila sa Lunom. Vi ste tu devojku razapeli, a nju branite. Njen muž je ovde bio taj dan - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj čovek je zaljubljen u ovu ženu kao tetreb. Ova žena je fatalna, može desetoricu da ih vrti. Ako hoćeš ovako da ga kanališ, onda budi sa njim (Pavlom). Ako si video da je ova žena pijana, nisi trebao da navlačiš jorgan. Ti si mu Dragana dala povoda - rekla je svoje mišljenje Zorica.
Draganin brak je skalamerija. Žena vara muža. Ovo je za mene klasična k*es varijanta. Šta je novo ovde, pa ona se je*ala sa njim godinu dana. Ja sam rekao da su on k*es varijanta i ta scena ovo pokazje - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVAJ POTEZ VELIKOG ŠEFA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Adam se prisetio šta ga je najviše oduševilo u Zadruzi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'