separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI: Dragana progovorila o Novopazarcu koji joj je poslao tortu za rođendan, PA PRIZNALA ZAŠTO JE RASKINULA SA NJIM! (VIDEO)


Lepi Mića uspeo je da sazna sve.


Dragana Mitar našla se u žiži javnosti zbog njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića koji je zbog nje ušao u najgledaniji rijaliti kao regularan učesnik.

Međutim, ona je za rođendan dobila tortu od jedne osobe sa kojom je izgleda takođe bila u prisnim ljubavnim odnosima, a o kome nije želela da govori.

Autor: TvPink Printscreen

Lepi Mića bio je zaintrigiran svime što je čuo o Novopazarcu, pa ju je nasamo upitao u kakvim je odnosima bila sa njim, na šta je ona odmah dala odgovor i ponovo spomenula njenog supruga Sinišu.

Došli smo do toga da nema više kud. On je radio, bio je vezan, ja nisam mogla da idem tamo kod njega. Siniši bi najveći neuspeh bio da ja odem. On tako ume da bude besan, da mu se oči zakrvare, to u životu nisam videla. On nikad ne bi dozvolio da odem od njega i da ja nikad neću moći da odem dok ne nađem nekog drugog muškarca, nikad ne bih mogla da budem sama - rekla je Dragana.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti