AKTUELNO

David nije bio raspoložen nakon Aleksandrine svađe sa ukućanima.

Tokom nominacija došlo je do žestoke svađe između Aleksandre Subotić, Lepog Miće i Mikija Đuričića koja je počela kada se Subotićeva ponovo optužila Zerinu Hećo da je izmislila da je bila silovana. Zadrugari su tada složno napali Aleksandru, a njen dečko David Dragojević je to teško podneo.

David je satima nakon ovoga bio neraspoložen, a Aleksandra je na sve načine pokušala da ga uteši.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ne treba lud momak. Neću da te nosim na duši, da si poludeo zbog mene. Volim te i prestani da dramiš - rekla je Aleksandra.
Istrpeću, šta me boli d*pe. Pre ću to da trpim nego da te gledam tako. Da li treba svaki put kada mi neko kaže nešto da te gledam u nervnom rastrojstvu? - dodala je ona.

Kako njene reči nisu imale efekta, Aleksandra Subotić je prešla na drugi krevet. David Dragojević je ubrzo počeo da u besu udara nogom u zid, pa je ona pokušala još jednom da ga smiri.

Foto: TvPink Printscreen

Snimaju te dve kamere, izgledaš kao budala. Ja neću tebe takvog. Ja sam napravila sukob, kakve veze ti imaš sa tim pa se nerviraš? Šta je sa tobom? - kazala je Aleksandra.
Puca mi k*rac. J*be mi se za sve - rekao je on plačnim glasom.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ UVEK JE U MOM SRCU: Karađorđe priznao da i dalje VOLI LJUBU, pa se posvađao sa bivšom suprugom! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'