AKTUELNO

Želi da nastavi druženje sa njim i nakon "Zadruge 2", jer joj je za kratko vreme postao drag.

Odlukom zadrugara ove noći nominovan je Branislav Radonić Brendon, a publika je odlučila da se Vlada Todorović zajedno sa njim nađe u trci za izbacivanje koje je u nedelju veče.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Njih dvojica noć provode u zatvoru, gde spavaju nominovani stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2". Miljani Kulić teško je palo što je Vlada Todorović dobio nominaciju, a ona je istakla da se za kratko vreme vezala za ovog stanara.

Foto: RTV Pink , printscreen

Kulićeva je u strahu zbog čega je odlučila da, ukoliko Vlada napusti najgledaniji rijaliti program na našim prostorima "Zadruga 2", ostane sa njim u kontatku. Miljana mu je tokom noći ostavila svoj broj telefona kako bi nastavili svoje druženje i nakon Zadruge.

Foto: RTV Pink , printscreen

Takođe, Miljana je Vladi dala i broj svog oca Siniše Kulića, a o svemu je obavestila i svog dečka Lazara Čolića Zolu kom je rekla da želi da se njih dvoje druže sa ovim cimerom iz Bele kuće nakon rijalitija, a Zola nije bio ljubomoran.

Foto: RTV Pink , printscreen

Nakon što je Vladi dala svoj broj telefona, Miljana Kulić se osamila u dvorištu i tom prilikom pustila suze. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'