AKTUELNO

Ukazala je Marijani Zonjić, koja ga je danas isprovocirala, na greške u njenom ponašanju.

U toku dana nastao je haos u pabu, a sve zbog pokušaja Marijane Zonjić da isprovocira Saleta Trua, koji u poslednjih nekoliko dana nije bio raspoložen za komunikaciju.

Naime, oboje su ušli u žestoki sukob zbog toga što je Zonjićka pridikovala zadrugaru da je Jelena Krunić njegova jedina šansa kada su u pitanju devojke, a što je njega izvelo iz takta. Ona je u toku rasprave spomenula i njegovu majku koja je preminula, gde je nastao totalni haos.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Obezbeđenje je odmah odreagovalo, a onda ju je Krunićka i napala kako bi joj ukazala na greške koje pravi i otkrila zašto Saleta toliko boli kada mu neko spomene majku u negativnom kontekstu.

Ne možeš ti da udaraš tamo gde ga najviše boli! Ja znam kako je njemu majka na rukama umrla! - vikala je Jelena.
On je mene gurnuo i ja sam ga pitala da li to i njegova mamica radi, ništa drugo! Nisam znala za to ... - pravdala se Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da radiš takve stvari, to nije lepo što si uradila, razvaliće te neko bezveze. To što će neko biti diskvalifikovan je najmanji problem, šta ćeš da ti se stvarno nešto desi? - rekla joj je Suzana.
A kad oni mene napadaju, niko ništa ne kaže - rekla je Marijana kroz plač.

Zonjićka je shvatila da je ipak pogrešila, ali je bila tužna jer nije imala podršku pojedinih ukućana, a od kojih je to možda i očekivala. Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jelena Krunić

#Marijana Zonjić

#Suzana Perović

'