separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

SA KNEDLOM U GRLU OTKRIO KAKO SE ZAISTA OSEĆA: Toma Panić govorio EMOTIVNE STIHOVE koje je posvetio Luni Đogani! Evo šta mu LEŽI NA DUŠI (VIDEO)


Svi prisutni su zaplakali od smeha.


Maneken Tomislav Panić je nakon stravične scene koju je priredio u zatvoru odlučio da se na nekoliko dana povuče, zbog čega nije želeo da komunicira ni sa mladom blogerkom Lunom Đogani, prema kojoj je pokazao emocije i priznao da mu se ona dopada.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Iako mu niko nije poverovao u to, on je dao sve od sebe da ih uveri u istinitost svojih reči, pa je napisao i pesmu koja je osvanula na našem portalu. Međutim, ovoga puta je odlučio da nikome ne govori o onome što oseća, pa je iskoristio trenutak da u zalagaonici pročita stihove koje joj je posvetio i kojima je opisao kako se zaista oseća.

Dan za danom shvatiš da si nepoželjan u njenom društvu, valjda to tako mora. Svi smo mi donekle foliranti kad su emocije u pitanju, jer mislimo kako će neko drugi osuditi. Uglavnom, ne želimo da povredimo i budemo povređeni. Mi ćutimo i prikrivamo. Poznajem ljude koji na prvi pogled izgledaju ledeno i one koje izgledaju kao vatra. Spaja ih ista stvar, borba sa realnošću i strah od budućnosti. Na kraju krajeva, sudbiina ili šta god da je, odvede me na drugu destinaciju. Sebe krivim jer dozvolim da me nešto vodi, a ne da ja vodim. Siguran sam da uvek kada ostanem sam, osuđujem samog sebe. Kada bolje pogledam, to i nije toliko loše koliko je loše što pokušam da shvatim druge, u suprotnom to ne bih bio ja. Uvek pogrešim ja, ali nastaviti dalje nije odraz da su emocije nestale, kad me povrede, ja osetim još jaču borbu za bolje sutra. Kada uradim neke stvari koje nisu primerene meni, opet sam to ja i urađene su iz čiste nemoći. Kada ljudi to rade iz nemoći ne treba ih dirati, a još manje potcenjivati. Dok gledam njen gubitak, zapitam se da li  je to gubitak. Moje prisustvo joj je uvek smetalo. Dolazim u situaciju da kao i uvek sve što kažem dovede u sumnju, ali je viđam konstantno i ne bi mi nijednog trenutka bilo teško da svaki put kad je vidim izgovorim:"Drago mi je da te opet vidim" - napisao je Toma.

Autor: Zadruga - RTV Pink

On je istakao da je imao i veliku tremu dok je čitao ovo, a kakve su bile reakcije ostalih i koliko mu se sve to isplatilo, pogledajte u nastavku.

 Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti