separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

ONA JE FOLIRANTKINJA! Adam i Luna posle SINOĆNJEG HAOSA u Zadruzi opleli po Marijani, Đogani javno obećao: Nema šanse da se pomirimo! (VIDEO)


Posle burne svađe sa Zonjićevom, Adam i Luna otvorili su dušu Drvetu mudrosti.


Prošle noći došlo je do velike svađe između Marijane Zonjić i njenog bivšeg dečka Adama Đoganija. Zonjićeva tvrdi da bi se njih dvoje pomirili, ali da Adam pada pod uticaj njegove sestre Lune Đogani. Marijana je u besu iznela niz optužbi na račun cele porodice Đogani, zbog čega je Luna zaratila sa njom, a Adam je stao na stranu svoje sestre.

Autor: TvPink Printscreen

Luna i Adam su o tom sukobu u Rajskom vrtu razgovarali sa Drvetom mudrosti i tom prilikom otkrili koliko su razočarani Marijaninim ponašanjem.

Smatram da ne treba uopšte da priča sa njom jer ona to nije zaslužila. Devojka je u stanju da uvredi i njega i našu porodicu - rekla je Luna.

Autor: TvPink Printscreen

Ne volim je. Bio sam zaljubljen i slep na neki način. Šta mi je sve sinoć priredila, da je imala malo poštovanja ćutala bi. Ni sa njene strane ne postoji ljubav, samo veliko foliranje. Napolju ne bih ni bio sa takvom devojkom - bio je oštar Adam.

Drvo je pitalo Lunu da li smatra da su Marijanine emocije prema Adamu iskrene, a ona je rekla da se uverila da je sve sa njene strane bila laž.

Do skoro sam mislila da je ona iskrena, spustila sam loptu prema njoj zbog Adama. Posle sam videla da se folira, posebno kada je bila ona situacija sa bubnjarem - odgovorila je Luna.

Adam je na kraju razgovora zaključio da ne postoji šansa da se pomiri sa njom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti