separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

RASULO MEĐU ĐOGANIJEVIMA: Adam UDARAO u sve što je stigao zbog žestoke svađe Lune i Marijane! (VIDEO)


Obezbeđenje ih razdvajalo!


Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Marijane Zonjić, koja je blogerku osudila zbog toga što nije podržavala vezu nje i Adama Đoganija.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je Luna osula drvlje i kamenje po Zonjićevoj, Adamu to nije prijalo, upozorio je da prestane da priča, a kako je ona nastavila sa svojim monologom, Đogani je ušao u sukob sa svojom sestrom. 

Adam Đogani nije želeo da se raspravlja sa svojom sestrom Lunom, pa je napustio Belu kuću i izašao ispred, a Luna je nastvila svoj verbalni sukob sa Marijanom Zonjić, inače njegovom bivšom devojkom. 

Autor: RTV Pink , printscreen

Ne vadiš me iz usta! Pre neko veče si me nazvala kerom, rekla si da je moj tata narkoman. Neće ostati na tome. Isti taj narkoman ti neće napolju ostati dužan. Jesi li čula ku*vetino mala raspala - vikala je Luna na Marijanu. 

Autor: RTV Pink , printscreen

Ja sam htela da te prihvatim zbog Adama, ali ne trebaju mi ljudi kao ti. Ti si lažna. Ti si ljubavnica. Boli me du*e za tebe i tvog tatu - uzvratila joj je Zonjićeva. 

Autor: TvPink Printscreen

Nakon nekoliko minuta i Adam se vratio u Belu kuću, pa se udružio sa sestrom i pokušao da ućutka Marijanu, a kako nije uspeo, on je svoj bes iskalio tako što je udarao u sve što je našao pred sobom. 

Autor: RTV Pink , printscreen

Luna se unosila u lice Zonjićevoj želeći da joj se ona izvini zbog reči upućenih njenoj porodici, ali povratnu informaciju nije dobila. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do neželjene situacije. 

Autor: RTV Pink , printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti