AKTUELNO

Imala je mnogo što šta da ga pita.

Miljana Kulić i Miki Đuričić ostvarili su ogromnu popularnost tokom svog života, a to pokazuje i njihovo višemesečno učešće i plasman koji su postigli u prethodnoj sezoni ,,Zadruge 1".

Iako je Kulićeva istakla da je ovo poslednji rijaliti u kojem će učestvovati i da će zbog svog sina Željka promeniti život iz korena, ona je upitala njega šta će raditi po završetku ove sezone kako bi uvidela da li dele isto mišljenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ili ću u Kupinovo ili u inostranstvo. Možda ću se baviti voćarstvom, poljoprivredom. Ili ću napraviti svoj mikro svet. Otići ću zauvek, ne planiram da se ženim. Uvek imam devojku sa kojom se viđam, volim samoću. Zajednički život ubija. Nisam razmišljao o deci, možda, što da ne. Ali, to nije to, ako ne živite zajedno, što da dete raste bez oca. Ja ne volim kad mi neko ugrožava moj život, ne želim da menjam navike zato što sam ja u ozbiljnoj vezi ili braku. Probao sam više puta u životu i patim se, pa odem. Tako da... ja nikog ne opterećujem kad sam u vezi, može da radi ko šta hoće. Ne volim gušenje - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lep je život, samo ga treba znati živeti. Ja ću pare odmah uložiti u nešto i to ću debelo da razmislim u šta - rekla je Miljana.

Miljana je podstaknuta njegovim odgovorom bila znatiželjna i da sazna o čemu Miki razmišlja u slobodno vreme.

Ja ujutru tek zaspim, oko 7,8. Celu noć razmišljam, pravim planove, dosta maštam - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su imali nikad iskreniji razgovor, a šta su još ispričali jedno drugom pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

'