AKTUELNO

Bora joj poručio da je iskorišćena!

Maja Marinković i Bora Santana su na početku najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruge" pokazali vidljive simpatije, a potom su se nekoliko puta žestoko posvađali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tako je bilo i večaras kada su ležali u spavaćoj sobi Maja i Bora su jedno drugome uputili najteže reči, a podršku Alekse Savića, Saleta Tru i Mine Vrbaški imao je Santana.

Ja bih ti i sidu oprostio koliko te volim - rekao je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si mentalno zaostao dečko. Ajde klošari doviđenja. U privatnom životu ne možete da mi priđete na kilometar - izjavila je Maja.

S obzirom na to da su Maja i Marko Miljković razmenjivali nežnosti ispod pokrivača u spavaćoj sobi, a potom okončali svoju ljubavnu romansu, Bora je izjavio da ju je zadrugar trpeo samo da je ne bi obrukao.

Jedna zadrugarka mi je rekla da joj je njena najbolja drugarica rekla da će se Maja prva poje*ati u rijalitiju. Tako je i bilo. Miljković je ustao i rekao da si klošarka i da ste obelodanili vezu zbog te noći i bili par dana zajedno da te ne bi oburkao - otkrio je Bora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam gde sam došla i sa kakvim klošarima imam posla. Vi ste miševi za mene. Vi ste ti koji pričaju o meni - rekla je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Bora Santana

#Maja Marinković

#Zadruga 2

'