AKTUELNO

Dokaz da nema poverenja u njega.

Kao i svake nedelje uveče, Ognjen Amidžić je i večeras ušao na velelepno imanje i sa zadrugarima vodio intervjue, a jedan od učesnika koji je podigao prašinu protekle nedelje je svakako David Dragojević.

Ognjen je sa njim vodio razgovor, a ono što je bilo veoma interesantno jeste da je Dragojevićeva devojka Aleksandra Subotić sve prisluškivala njihov razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Sada je sve ok. Sinoć smo imali malu čarkicu, ona je danas u izlolaciji, ja je u prolazu poljubim. Bio je trenutak kada sam baš pukao, to je bilo posle žurke kada je išla za mnom i zvocala mi. Nisam nogao više da izdržim i onda sam se sklonio. Puno je volim i poštujem, znam šta smo sve prošli. Ne želim da je povredim. Ona ne shvata nekad težinu reči koje izgovori, pa odatle kreću razna pitanja. Da je ona iskulirala situaciju sa kačketom to niko ne bi ni primetio - rekao je David.

Zadrugar je prokomentarisao i Aleksandrinog oca, Karađorđa Subotića koji je od pre nekoliko dana postao ravnopravni učesnik "Zadruge".

On je došao ovde da traži svoj markening, njega ne bole njene suze. Napolju smo imali super odnos - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je voditelj shvatio da Aleksandra prisluškuje ovaj razgovor, Dragojević se nije obazirao i rekao je da misli da ona ipak ne može da čuje. Zatim je ovaj zadrugar otkrio da li bi mogao da ostavio Subotićevu.

Ne mogu da zamislim kako bi to bilo da sam ja bez nje. Ne mogu da je gledam tako da je ostavim. Ja to ne bih mogao u životu da uradim, ni ovde ni napolju. Ona nema poverenja u mene. Mislim da to nikada ne bih mogao da uradim ovde. Napolju možda da, ali bez pritiska sa svih strana. Ona je nekad toliko teška, ali ne razmišljam o tome da je ostavim - naveo je Dragojević i otkrio da li razmišlja o tome da sa svojom devojkom ima decu:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: O NJOJ U ZADRUZI KRUŽE RAZNE PRIČE: Maja PROGUTALA KNEDLU, pa pred svima priznala da li ima POLNU BOLEST (VIDEO)

Pričali smo o zajedničkoj deci. Želim da napravim svoju kuću i želim na poslovnom planu da se unapredim. Meni je do 35. godine OK da još nemam dece. Ona je mlada, imamo drugačija razmišljanja - završio je bivši sportista.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#David Dragojević

#Zadruga 2

'