AKTUELNO

Govorila je o svom učešću u ovoj sezoni "Zadruge".

Žestoke svađe bez kraja između Miljane Kulić i Jelene Golubović privlače pažnju zadrugara i publike. Ne prođe dan, a da se ne dođe do novog sukoba među njima, a situacija je kulminirala kada je Jelena pomenula Miljanino dete u negativnom kontekstu zbog čega je kažnjena dvonedeljnim honorarom.

Jelena je o tim svađama i o svom učešću u ovoj sezoni "Zadruge" govorila sa Ognjenom Amidžićem.

Foto: TvPink Printscreen

One pokušavaju da me dostignu. Neću davati bolesnoj osobi na značaju. Prišla sam svima ljudski i sa svima sam počela iz početka, bez repova. Planiram kada mi bude slava, da se jave oni kojima sam draga i da samo oni prisustvuju. Mislim da tamo nije svima mesto, pošto me ne vole svi - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen ju je upitao da li svaka rasprava mora da eskalira u žestok sukob i da li u tim trenucima pokušava da spusti loptu.

Ja sam se sklonila da ne bi došlo do sukoba. Ne, Miljana je izmislila da sam joj u četvrtak opet spominjala dete. Ona je i nasrnula na mene, iako sam se ja povukla da bih izbegla sukob. Ono što su ona i njena majka rekle, niko mi nije rekao do sada - kazala je Jelena.

Ona je dodala da je pored Miljane i Marije Kulić nerviraju i Zlata Đurković i Sale Tru, a da nju ne vole devojke koje su bliske sa Markom Miljkovićem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: O NJOJ U ZADRUZI KRUŽE RAZNE PRIČE: Maja PROGUTALA KNEDLU, pa pred svima priznala da li ima POLNU BOLEST (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'