AKTUELNO

Zbog traumatičnog iskustva više ne voli da izlazi noću.

Dok su zadrugari odmarali, Eleonora Miljković i Lazar Jeremić su se osamili u radionici gde su satima razgovarali o raznim temama. Eleonora je u otkrila da je jednom prilikom imala fizički okršaj sa navalentnim muškarcem.

Ne volim uveče da izlazim zbog nečega što mi se desilo pre godinu dana. Jedan narkoman me je napao, udario me je, završila sam u policiji - počela je da priča Eleonora, pa je objasnila kako je došlo do incidenta.

Foto: TvPink Printscreen

On je ušao za mnom i mojom drugaricom u ženski WC, ja sam mu rekla da izađe, on nije hteo. Kada sam izašla ispred, čula sam drugaricu kako vrišti. On ju je napao i bacio na pod - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Lepa Makedonka je otkrila da je burno reagovala da bi odbranila svoju prijateljicu, kao i da joj u tom trenutku nije bilo bitno što napada muškarca koji je fizički jači od nje.

Ja krenem ka njemu, udaram ga sa torbom. On mi nešto priča i psuje, njegov dug me je držao, a on me je napao. Udarao me je u lice i krv mi je pošla iz nosa. On je ušao u taksi, a ja sam uzela telefon da ga snimam, on sakriva glavu. Zvala sam policiju da dođe i našli su ga, pa sam pokrenula tužbu - dodala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Brendon otkrio Dorotein PRVLJAV VEŠ, a onda joj je spomenuo ime muškarca zbog kojeg je ISTOG TRENUTKA UĆUTALA (VIDEO)

Autor: J. R

#Zadruga 2

'