AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta čita.

Maneken Tomislav Panić je svojim postupcima privukao veliku pažnju javnosti, ali je doživeo i osudu mnogih ukućana na račun njegovog ponašanja. Oni su zaključili da je svaki njegov postupak namenski i u cilju da što duže ostane u najpopularnijem rijalitiju.

Odmah nakon što je njegovo ,,prijateljstvo" sa Oljom Bajrami doživelo kraj, on je bacio oko na Lunu Đogani, koju je ujedno i izabrao za svoju omiljenu zadrugarku, što je i bilo njegovo legitimno pravo s obzirom na to da je izabran za ovonedeljnog vođu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, njih dvoje su se žestoko posvađali, a on ne krije i da je zbog svojih osećanja koja gaji prema njoj napisao i pismo koje joj je posvetio. Miki Đuričić je imao priliku i da ga pročita, a njegova reakcija bila je zapanjujuća.

Imaš želju ka boljem sutra...jao, ne se*i, pa, ti kao da ti se svet srušio. Ti si hit, a ne ja. Ja sam Miki iz Kupinova. Ja sam tu samo da budem prisutan, da popunim broj - komentarisao je Miki, koji je usput nastavio sa čitanjem.

Zadrugar je imao predlog da krenu za Lunom kako bi joj to pismo i pročitali, ali je Panić odbio, jer nije želeo da bilo ko zbija šalu sa njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hajde da idemo za njom i da joj čitamo - molio ga je Miki, koji je ponovo nastavio sa čitanjem.
Kada za dan shvatiš da si nepoželjan u društvu njenih... - čitao je Miki, a onda mu je Toma oduzeo papir.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta bi radio da si vani i da čitaš ovo? - pitao je Toma.
Ja da sam vani i da pročitam ovo, pa svaka bi se udala za tebe, a ja bih te u ludnicu oterao. Vani niko ne bi pisao pismo - rekao je Miki.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

#Tomislav Panić

'