AKTUELNO

Aleksandra je posle njihovih reči skočila na noge.

Zadrugari su noćas odgovarali na pitanja novinara, a predstavnicima sedme sile je posebno bio zanimljiv odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića sa Anom Korać za koju mnogi tvrde da se dopada Dragojeviću. Ana je proteklih dana ponavljala kako ne vidi povoda za takve glasine, kao i da njoj David prija kao prijatelj.

Istakla si da ti prija David. Koji su to razlozi zbog kojih se osećaš lepo u njegovom društvu? - glasilo je pitanje postavljeno Ani.
On je zanimljiv i duhovit dečko. Ne vidim zašto se mi ne bismo družili - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona i David su pojasnili situaciju koja se desila nedavno u spavaćoj sobi kada su njih dvoje šaputali jedno drugome šta bi sve radili.

To je bilo na krevetu. Ona je rekla kako je dosadno, ja sam rekao kako bih radio svašta, a to sada može da preformuliše kako ko hoće. Mislio sam da bih pričao sa njom ili Matorom, ali ne bih da se ne bi pričalo svašta. Ja to nisam šaputao, nego su ljudi spavali pa nisam vikao - objasnio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari su pitali Anu da prokomentariše "aferu kačket" koja se desila kada je Aleksandra videla Anu da nosi kačket njenog dečka zbog čega je pokrenula veliku svađu.

Mene odmah povezuju sa zauzetim muškarcima. Ja sam taj kačket uzela da probam, lepo mi je stajao i to je to. Aleksandra mi je rekla da problem nije bio u kačketu, već je to bila kap koja je prelila čašu. Ja volim da se družim sa muškarcima - rekla je Ana.

Aleksandra je imala potrebu da još jednom pojasni da se ona nije naljutila zato što je Ana nosila kačket, već to što David nije poštovao njenu želju da se udalji od Ane da ne bi davao povoda za glasine.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

U njihovu raspravu se umešao i Lepi Mića koji je ponovio svoju tvrdnju da je David zaljubljen u Lunu Đogani zbog čega je za crnim stolom izbila svađa.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČUTAJTE JOŠ: NEKOME ĆE OVO BITI POSLEDNJA NOĆ U ZADRUZI: One su nominovane i već sutra će se boriti za opstanak u Beloj kući! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'