AKTUELNO

Priznala je da je uz Davida spoznala toplinu porodičnog doma.

Ulaskom Karađorđa Subotića, oca Aleksandre Subotić, u rijaliti isplivali su na površinu njihovi neraščišćeni porodični odnosi. U sukobima koje Aleksandra ima sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem, Karađorđe je stao na stranu zeta, a Subotićeva je otkrila da odrastanje uz njenog oca nije bilo lako, kao i da se on družio sa momcima koji su nju fizički zlostavljali.

Tokom emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile su se dotakli te teme i pitali su Aleksandru da li je nekada zbog trauma iz prošlosti pomislila da digne ruku na sebe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla si da te mnogi ne podržavaju, pa čak ni otac. Isto si rekla da su ti prethodne veze bile turbulentne, da te je bivši dečko tukao što je tvoj otac podržao. Da li si nekada imala suicidne misli zbog svega? - glasilo je pitanje.
To je bio moj prvi momak sa kojim se moj otac družio. Nikada nisam imala suicidne misli, više se moje nezadovoljstvo pokazivalo kroz histeriju. Mnoge devojke ne bi mogle da prođu kroz to bez podrške porodice. Uspela sam da se izvučem iz toga, ali vučem neke posledice - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otkrila kako su se manifestovale posledice koje je stekla zbog traumatičnog iskustva.

Glupo mi je da pričam o tome, počnem da vrištim i da se bacam po kući. Nisam znala kako da se drugačije izborim - dodala je ona.

Aleksandra je kazala da se uz Davida smirila i odvojila od starog društva za koje je znala da smeta njenom dečku, kao i da je uz njega spoznala toplinu porodičnog doma.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ISKRENI VEĆ NA SAMOM POČETKU: Novi učesnici Zadruge 2, Višnja i Zola OTVORENO PRIZNALI KAKO SU IH TAKMIČARI DOČEKALI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'