AKTUELNO

Ni on nije ostao dužan, pa je pričao o navodima da mu se dopada Ana Korać.

Zadrugari su bili spremni za emisiju koja svake subote razotkrije mnoge tajne i nesuglasice svih takmičara, a to su njihova omiljena ,,Pitanja novinara", a među prvima na listi našli su se Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Novinar Darko Tanasijević citirao je Aleksandrine reči koje je ona izgovarala u Beloj kući, a to je da je David Dragojević ljubav njenog života, ali je i konstatovao da ga konstantno ponižava u razgovorima sa njim. On ju je zamolio da obrazloži zbog čega to čini, a ona je iskreno dala svoj odgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Generalno, ljudi koji mene poznaju i kad se svađam sa nekim ko mi je drag...ja sam osoba koja u afektu ume da kaže neke stvari koje mogu da povrede čoveka, a koje na prvi pogled meni deluju bezazleno. Ja zaista nemam nikakvu lošu nameru. Kad je bila situacija sa Mikijem, ja to zaista nisam tako mislila. Bila sam povređena, a lakše mi je da nekog napadnem, nego da meni bude teško. Kad mene David povredi, meni je lakše da ga napadnem, nego da se rasplačem i rastužim. Ja imam problem što ne želim da pokažem slabosti, plašim se da ako me neko vidi tužnu, da je meni David slaba tačka. Ne mogu drugačije da me ukanale, pa dođu da spletkare. Ja ne želim da Davida ponizi, ja njega volim najviše na svetu. Daću sve od sebe da popravim to - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danas sam bolje, nisam očekivao da će onako da me uvredi. Ona uvek svaku sitnicu prebaci, ali šta da radim. Morao sam posle 2 meseca i ja malo, baš mi je bilo teško, ali smirio sam se. Više nisam mogao da izdržim, ali popričali smo posle - rekao je David.

David je u svađi sa Aleksandrom priznao da mu se ona više ne sviđa, a da mu se i te kako dopada Ana Korać. Darko ga je upitao da objasni ove navode, što je Dragojević negirao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To sam rekao u afektu, to sam rekao ironično. Sinoć sam više bio hladan iz tih nekih razloga, jer mi je to kap koja je prelila čašu. BIlo mi je teško što tako reagujem, ali morao sam - rekao je David.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To što je David izgovorio, ja sam bila svesna da je to rekao da bi mene povredio. On je milion puta raskidao sa mnom, kad smo bili napolju na svakih mesec dana je raskidao. uvek je tako bio jadan, ja sam negativac. Nije me povredilo to, znam da to ne misli. Rekla sam da je zahladneo, a ne da me ne voli. Ja pucam zbog njegovih postupaka, mene je povredilo to što sam ga zamolila da se distancira od svega, a on to nije uradio. On je odjednom to presekao, mi smo napolju non stop bili zajedno i sve smo zajedno radili - prokomentarisala je Aleksandra.

O čemu su još razgovarali, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'