AKTUELNO

Nisu zaboravili da je harizmatična voditeljka pre nekoliko dana proslavila divan dan.

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju "Zadruge" ugostila predstavnike sedme sile sa kojima će ove večeri pročešljati sve aktuelnosti i zanimljivosti iz Bele kuće. Ona je sa kolegama komentarisala večerašnje nominacije, a nije ni slutila kakvo joj je izneneđenje priredio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević.

Darko nije zaboravio da je Dušici pre nekoliko dana bio rođendan, pa je rešio da je tim povodom obraduje.

Foto: TvPink Printscreen

Dušica se uvek trudi da nam prenese dobru atmosferu i raspoloženje i da nam pokloni neke stvari, a pošto je njoj pre nekoliko dana bio rođendan, red je da i mi njoj nešto poklonimo - rekao je on pre nego što je uručio poklon.

Harizmatična voditeljka koja je osvojila srca milionske publike, nije mogla da veruje svojim očima kada je ugledala kesu u kojoj su bile čizme. Ona je bila oduševljena poklonom i složila se da su čizme baš u njenom fazonu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČUTAJTE JOŠ: NEKOME ĆE OVO BITI POSLEDNJA NOĆ U ZADRUZI: One su nominovane i već sutra će se boriti za opstanak u Beloj kući! (VIDEO)

Kako ste sakrili to od mene? Stvarno ste mi ulepšali veče. Meni je divan rođendan ovde sa vama, prosto mi je žao što nisam radila u sredu - rekla je Dušica ne skidajući osmeh sa lica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Dušica Jakovljević

#Zadruga 2

'