AKTUELNO

Čak se i Miki iznenadio.

Roditelji Aleksandre Subotić, Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić, nisu u dobrim odnosima zbog svoje ćerke. Oni su bili prva tema današnjeg razgovora Lune Đogani, Aleksandre i Davida Dragojevića, Mikija Đuričića u sobi za izolaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su u medijskom odnosu. Ja sam ih zavila u crno. Bla, bla. David će biti ped*rčina, ja kurva. Nisam ja kriva što su oni takvi. Okej smo sada, ali ono, hteli smo da se vidimo svi pre rijalitija, ali nismo - rekla je Aleksandra.

Miki je spomenuo Aleksandrinog strica Srboljuba za kog smatra da je jedini u toj porodici normalan, a Aleksandra je ipak rekla da ni on nije bio tako miran kao sada.

Srba je najnormalniji koliko ja vidim, imam taj utisak - rekao je Miki.
On je bio lud, ali je doživeo prosvetljenje u onom tamo rijalitiju. On je za mene i Davida uvek tu. Sve ono za rođendan je on doneo - rekla je Aleksandra, ali se ubacivao i David.

Foto: RTV Pink

Situacija je postala delikatna kada je ona spomenula njenog bivšeg dečka koji je fizički zlostavljao. Kao kontrast tome, šokirala je Lunu i Mikija koji nisu mogli da veruju kada je ona rekla da je njen otac podržao ponašanje njenog bivšeg.

Kada sam imala prvog momka, on je imao problema sa čudnim stvarima, nećemo sad o tome. On je mene tukao, on nije krimos kao Čabarkapa. Generalno, svi su bili loše kotirani. On je mene tukao, haosi su bili...- pričala je Aleksnadra.
Mani me mafije iz Kaluđerice, molim te - rekao je Miki, pa je Aleksandra šokirala replikom svog oca:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je rekao da je trebalo mene više da tuče, da nije dovoljno to radio - izjavila je ona misleći na svog oca Karađorđa.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Luna Đogani

'