AKTUELNO

Đoganijeva ostala bez teksta posle Matorinog izlaganja.

Zadrugari su imali nikad uzbudljiviju noć u Beloj kući, a u ,,Igri istine" razotkriveno je mnogo tajni koje su pojedini ukućani želeli vešto da prikriju. Najveću pažnju privukao je konflikt koji se dogodio između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a onda su i ostali takmičari upadali u žestoke konflikte u toku noći.

Zorica Marković je opasno zamerila Adamu Đoganiju koji je osudio ukućane zbog toga što su njegovu sestru Lunu Đogani pokušali da spoje sa Davidom, a onda mu je sasula sve u lice.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si jedan agresivac, ti foliraš ovu devojku! Ako si Đogani, ne znači da si neko mu*o ovde! - rekla je Zorica.

Blogerki je zasmetalo to što su svi napali njenog brata posle svega što je rekao, pa je svojom reakcijom izazvala burne reakcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad su Đoganijevi u pitanju, svi skačete, vi nas mrzite! Ne mogu da verujem da ste podržali to što mi je Toma uradio! - vikala je Luna.
Skloni se i neće biti priče, sama praviš to! Ja se sklanjam od svih samo da ne bi bilo priča, tako da nemoj da govoriš da te neko mrzi! Može da ti bude brat sto puta, ali neću da me neko naduva ku*cem! Namerno mu kažem da mu stavljam moju pi*ku u usta i da je on ološ! - skočila je Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ku*vetino jedna, mala - rekla joj je Zorica.

Kako se ova svađa privela kraju, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'