AKTUELNO

Ovakav odgovor niko nije očekivao.

Takmičari su u toku večeri u ,,Igri istine" otresito iznosili prljav veš jedni o drugima, a pitanjima koja su pripremali jedni za druge izazivala su burne reakcije pojedinih.

Tako je i Zerina Hećo imala žestoku raspravu sa Karađorđem Subotićem kada je konstatovala da on igra igru sa svima, pa je zamolila Zoricu Marković da kaže svoje mišljenje o njihovom dijalogu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorice, da li i ti misliš da Karađorđe igra igru? - pitala je Zerina Zoricu.

Iako ovo niko nije očekivao, Markovićeva je iskreno iznela svoj stav o njemu, a niko od njih joj nije upadao u reč.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drago mi je da čovek ima dva fana i ja sam imala jednog, pa sad nemam nijednog. Meni se u Karađorđevom izlaganju dopalo to što je meni jasno da se ovde isključivo radi o takmičenju i da ovde nema emocija. Ovde ima pravo da radi ko šta hoće. Ko se ljuti neka mu stoji. Ne pada mi na pamet kao papagaj. Ista priča se vrti u krug. Povezan je njihov privatni život i situacija sa kojom se apsolutno slažem. On je čovek lepo rekao da je došao ovde da pokaže sebe u pravom svetlu. Osuđivan je i nije imao priliku da razreši situacije. Složila sam se sa njim kad je rekao gde je on bio, a ljudi vređaju to, nažalost...to je životna škola sa čim se sve on nosio i mi smo svi ovde smešni, a ovo je psihološka igra. Ne igrajte se sa mozgom ovog čoveka, njega ne zanima ova igra. On je rekao da je ovde zbog novca i da kaže istinu, pružila mu se šansa - rekla je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica je ovim izlaganjem naterala mnoge da razmisle o svom ophođenju prema njemu, a kako biste vi procenili ovu situaciju, pogledajte video klip u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zerina Hećo

#Zorica Marković

'