AKTUELNO

Nije štedeo reči za njih dvoje.

Karađorđe Subotić je tokom večeri otišao u sobu za izolaciju kako bi porazgovarao sa Minom Vrbaški o odnosu njegove ćerke Aleksandre Subotić i Davida Dragojević koji iz dana u dan biva se gori i gori.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj Toma mučeni, ponaša se kao drvena Marija, pravi budalu od sebe. Ja mu kažem sada da ustane i igra, pa i ako ne sa njom, evo tu ovih klinkica, simpatične su, da ona vidi da ti nisi sam. Treba se igrati sa ženskim mozgom. Ova moja nesrećnica sve priča da si ti kriva. Ona još malo pa liči na Zerinu - započeo je Karađorđe, a onda nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra treba samo da progleda, da gleda malo zdravorazumski i sve će joj biti jasno. Kad je pogledam, ona meni ne liči na sebe. Meni je žao, ne liči na sebe. Treba da se ponaša kao Moskva, da mu da da pere veš i da se skloni - rekao je David.

Karađorđe je u jednom trenutku istakao da će tokom večeri pecnuti Davida jednom izjavom i time mu pokazati kakvo je njegovo mišljenje o svom potencijalnom zetu.

Biće zanimljivo kad mu večeras kažem da sam mislio da njega Aleksandra smara, ali sam sada skontao da si ti jedna tetrepčina, da si toliko izmanipulisan. Ti si taj kamen spoticanja za obostranu igru. Ako nećeš da budeš sa njom, otkači je. Nemoj da je daviš - pričao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: O OVOME DO SADA NIJE PRIČALA: Luna otkrila šta joj je rekla Kijina mama kad joj je prišla na finalu prve sezone Zadruge! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'